O portalu

TechNewsBB.com je tech portal s fokusom na vijesti informacijske tehnologije te how-to objave. Primarni fokus portala je na softver i hardver, no i na ostale teme iz svijeta IT-a.

Ukoliko imate bilo kakvih upita, svoj upit možete postaviti slanjem istoga na mail adresu info@technewsbb.com.

Na web portalu TechNewsBB.com mogu se nalaziti affiliate linkovi do proizvoda i usluga koje nude ili prodaju treća lica. Klikom na affiliate link i kupnjom proizvoda uz korištenje našeg affiliate linka, Vi kupujete proizvod po istoj cijeni po kojoj biste ga kupili bez korištenja našeg affiliate linka, a nama osiguravate malu zaradu u vidu provizije, što koristimo kako bismo, barem djelomično pokrili troškove portala.

Korištenjem linkova koji se nalaze na ovom portalu, a namijenjeni su kupnji proizvoda slažete se sa korištenjem affiliate linkova.

Sve objave objavljene na ovom portalu, osim ako nije drugačije navedeno nisu sponzorirane. Sve sponzorirane objave označene su odgovarajućom napomenom na kraju same objave. Cilj portala je pružiti nepristrane vijesti i recenzije, te članke o raznim temama iz svijeta tehnologije.

Povratak na vrh