Pravila privatnosti

Privatnost

Web portal www.TechNewsBB.com (dalje u tekstu PORTAL) postuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, PORTAL nece davati na uvid trecoj strani. Podaci o korisniku nece biti dostupni trecoj strani osim u slucaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.


PORTAL moze u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobivene tijekom koristenja portala. Ove podatke PORTAL koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljsao portal i njegove sadrzaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjecuje.


PORTAL se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teskog krsenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Kolacic je informacija spremljena na vase racunalo pomocu koje web mjesto pamti vase radnje i postavke. Kolacici obicno spremaju vase postavke za web stranicu kao sto su preferirani jezik ili adresa.

Svaki put kada otvorite neku stranicu, web posluzitelj moze procitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolacicima. U internet preglednicima mozete brisati svoje kolacice i upravljati postavkama spremanja kolacica.

Portal koristi nuzne analiticke kolacice, kako bismo omogucili pojedine tehnicke znacajke poput analitike i na taj nacin osigurali pozitivno korisnicko iskustvo.

Zloupotreba interneta i slanje nezeljene elektronicke poste

Ovdje na PORTALU vjerujemo u internetski svijet bez zloupotrebe nasih klijenata i posjetitelja putem nezeljene elektronicke poste (SPAM).

Nastojati cemo uciniti sve sto je u nasoj moci da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju internet na stetu nas pruzatelja internetskih usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspolozivih sredstava.

PORTAL vam ni u kojem slucaju nece slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na nasim web stranicama. Navest cemo nekoliko detalja koji vam trebaju dati viziju koliko su vasi podaci na PORTALU sigurni.

Vase e-mail adrese

PORTAL pohranjuje vase e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od nasih newsletter lista.

PORTAL koristi vase e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera Mailchimp, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga zelite primati u vas elektronicki sanducic. Vi se mozete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili griznje savjesti.

Ukoliko budete imali bilo kakav tehnicki problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i nas tehnicki odjel ce vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponudenih linkova za ispis.

Ukoliko opet pozelite biti nasim newsletter pretplatnikom to uvijek mozete uciniti ispunjavajuci formu na ovim web stranicama.

PORTAL koristi podatke poput: ime, prezime, spol, dob i dr. kako bi personalizirao vas profil koji ste kreirali i iskljucivo iz razloga da vam posaljemo korisnu i tocnu informaciju shodnu vasim navedenim podacima ili u svrhu provodenja i obrade istrazivanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istrazivackih podataka koje nam koriste da budemo jos bolji u poslu kojega obavljamo za vas.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz nase redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi cemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat cemo vam poziv da se prikljucite u neku nasu edukativnu nagradnu igru na nasem PORTALU.

Ispisivanje s mailing liste

U nasim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisnickih podataka je vrlo jednostavna i napravljena “user friendly”.

Dovoljno je da potrazite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu nasih newslettera ili na samom vrhu i u dva koraka izmijenite svoje podatke ili se ispisite s mailing liste.

Vasa postanska adresa

Vase podatke o adresi stanovanja koristimo iskljucivo kako bismo vam poslali poklon/nagradu koju ste osvojili u nekoj nasoj nagradnoj igri.

Vasi podaci o stanovanju takoder podlijezu nasem pravilniku o zastiti podataka i nikada ih necemo prodati, posuditi ili dati na koristenje trecim osobama.

Ukoliko zelite izbrisati podatke o stanovanju s nase mailing liste to mozete uciniti u svakom trenutku. Jednostavno se logirajte u svoj korisnicki racun i samostalno izvrsite sve promjene.

OVAJ DOKUMENT MOŽE BITI PROMIJENJEN U SVAKOME TRENUTKU BEZ NAJAVE, A IZMJENJENI DOKUMENT STUPA NA SNAGU SA DATUMOM OBJAVE.

Zadnje izmijenjeno: 06.11.2020. u 14:45

Povratak na vrh