Recenzija: Glorious Model O

Kada čuju pojam “gaming miš”, ljudi uglavnom pomisle ili na vrlo jeftine miševe koji nisu zapravo “gaming miš”, već samo imaju RGB rasvjetu (uglavnom LED), ili na skupe proizvode, kao što su primjerice oni tvrtke Razer, koji su uz sve i prilično skupi. Zato uz Glorious Model O, po cijeni od 475kn dobivate jedan od najlakših gaming miševa, koji uz to ima Pixart® 3360 Sensor, što je standard za competitive E-Sports industriju.

Glorious PC Gaming Race

Iako Glorious PC Gaming Race možda nije najpopularnija kompanija, no u zadnjih par mjeseci je postala već prilično popularna zahvaljujući proizvodima vrlo dobre kvalitete. Glorious Model O je miš napravljen za gamere koji nemaju puno novaca za uložiti bolje miševe, npr. Finalmouse Ultralight.

Pakiranje miša informira nas o glavnim prednostima i mogućnostima proizvoda

Odmah po uključivanju miša i instalaciji softwarea vidjeti ćete predivno izveden RGB.

Software

U software-u se može promijeniti svaka funkcija gumba, a također je moguće promijeniti boje i efekte rasvjete na mišu. Pritom ne smijemo zaboraviti na funkciju koja vam omogućava kreiranje prečaca kojim mijenjate DPI. Navedeno se vrši gumbom “6”.

G-Skates Feet

Glorious Model O na sebi ima G-Skates mouse feetove. G-Skates je naziv za vrlo kvalitetne “mouse feetove” koji nam omogućavaju pomicanje miša bez ikakvih problema.

Ascended Cord

Glorious Model O također dolazi sa Ascended Cord, što znači da je žica koja spaja miš i vaše računalo/laptop vrlo fleksibilna i lagana, toliko lagana da imate osjećaj kao da je niti nema.

Zaključak

Obzirom na to da je u ovoj cjenovnoj kategoriji ponuda gaming miševa uistinu velika, svakako bih preporučio ovaj miš svim E-Sport competitive igračima, kao i igračima koji vole igrati E-Sport igrice, a koriste teže miševe. Glorious Pc Gaming Race izradio je i manji miš, namijenjen igračima sa manjim dlanom zvan Glorious Model O-, te miš sa ponešto drugačijim tijelom zvan Glorious Model D.

Glorious Model O

474.00 HRK
10

Ukupni dojam proizvoda

10.0/10

Pros

  • Cijena
  • Kvaliteta izrade
  • Težina
  • Izgled

Cons

  • Nije lako dostupan
  • Cijena može varirati

Mateo N.

Urednik portala TechNewsBB. U slobodno vrijeme bavi se sportom.

2 komentara na “Recenzija: Glorious Model O

  1. Izvrstan miš, lagan, ima lijepi RGB, u svakom slučaju odličan miš za ovu cijenu. Odlična recenzija, nastavite tako!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Povratak na vrh