Sony povlači Cyberpunk 2077 i nudi puni povrat novca

Cyberpunk 2077 – igra koja je od svoga izlaska po dojmovima ostavila brojne gamere podijeljenih mišljenja povlači se iz PlayStation trgovine, potvrdili su iz Sonyja.

Cyberpunk 2077 - cover

Povrat novca moguć

Svima koji su navedenu igru kupili biti će osiguran potpuni povrat novca.

Igra se povlači iz PlayStation trgovine zbog velikog broja bugova, radi čega su mnogi, sasvim očekivano ostali razočarani. I dok je igra na PlayStationu 5 u redu, na PlayStationu 4 je sasvim druga priča.

PlayStation i Cyberpunk

Nepoznati datum povratka u PlayStation Store

Sony do ovoga trenutka nije dao informaciju namjerava li, i ako da, kada vratiti Cyberpunk 2077 u PlayStation trgovinu, no informacija koja je za sada poznata je da je Cyberpunk 2077 u elektroničkom obliku nedostupan do daljnjega.

SIE strives to ensure a high level of customer satisfaction, therefore we will begin to offer a full refund for all gamers who have purchased Cyberpunk 2077 via PlayStation Store. SIE will also be removing Cyberpunk 2077 from PlayStation Store until further notice.Once we have confirmed that you purchased Cyberpunk 2077 via PlayStation Store, we will begin processing your refund. Please note that completion of the refund may vary based on your payment method and financial institution.

Izvor: PlayStation

Microsoft ga označio kao igru sa bugovima

Cyberpunk 2077 u PlayStation i XBOX izdanjima na CD-u

Microsoft je odlučio ovu igru označiti posebnom oznakom kojom su korisnicima dali do znanja da igra sadrži puno bugova. To bi krajnje korisnike prije kupnje trebalo navesti za razmišljanje žele li unatoč brojnim bugovima kupiti dotičnu igru.

Jedna od najprodavanijih igara u svijetu

Cyberpunk je trebao biti jedna od najvećih igara 2020. godine.

Prema stranicama CD Projekta Cyberpunk 2077 je početkom ovog mjeseca postao i najbrže prodavana igra svih vremena.

Za igru je bilo čak 8 milijuna prednarudžbi, a gotovo 60% tih narudžbi odnosilo se na verziju za računala.

Cyberpunk 2077 je odmah prodan u 4.72 milijuna primjeraka, čime je nadmašio i World Of Warcraft: Shadowlands, koji se prodao u 3.7 milijuna primjeraka u tijeku lansiranja.

Preko 70% kopija prodano je u digitalnom obliku, što opet znači da ako ste kupili digitalnu kopiju za PlayStation, možete tražiti puni povrat novca.

Bruno G.

Glavni urednik portala TechNewsBB. U slobodno vrijeme bavi se razvojem programa, web dizajnom i konfiguriranjem mrežne i informatičke opreme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Povratak na vrh